Styrelseskontrolprogrammet Capto.CapLegal.Memo kunne ikke initialiseres

Fejlen kan også lyde "Tilføjelseskontrolelementets  bibliotek for "Capto.CapLegal.Memo;PublicKeyToken=be5226e15e8474fa" blev ikke fundet".

Når ovenstående fejl opstår, skyldes det ofte en ukomplet kopiering af serverkomponenter til NAV klienten.

For at opdatere serverkomponenter kan man med fordele slette den lokale kopi (cache) af serverkomponenter på éns maskine.

Hvis NAV er åben skal programmet lukkes først.

Åbn stifinder og skriv %temp% i adressen og naviger videre Microsoft Dynamics NAV og derefter mappen Add-Ins og endelig mappen med versionsnummer (i øjeblikket er det 9.0.46045.0). Slet alt i denne mappe.

Næste gang NAV klienten får brug for serverkomponenter, vil de blive kopieret ud til ovennævnte placering.