Hvorfor kommer meddelelsen "Bogføringsperiode er ikke gyldig"?

Under Økonomistyring - Opsætning - Regnskabsopsætning, opsættes bogføringsperioden. I felterne "Bogf. tilladt fra" og "Bogf. tilladt til", kan angives en bogføringsperiode, f.eks. månedsvis.

I Opsætning - Brugere - Brugeropsætning er det også muligt at opsætte en bogføringsperiode.

Vælg knappen Medarbejder nederst til højre - Brugeropsætning.

På fanebladet Bogføring indsættes/ændres bogføringsperiode.

Har du ikke adgang til menuen Opsætning, skal du have fat i administrator/en superbruger.