Opsætning af integration til Debitoregisteret

Opsætning af integration til Debitoregisteret sker under Opsætning / Advo+ opsætning / Inkasso opsætning / på fanebladet "Debitorregisteret".

Tryk på knappen "Opret bruger" hvorefter dette faneblad opsættes. Feltet Bruger vil være firmaets CVR-nummer.

Default vil: Password bliver hentet fra DebitorRegistret, Minimum beløb vil blive sat til kr. 1.000,00.

Dokumentnavn og beskrivelse (anvendes i sagsforløbet).

Feltet Udskriv PDF. - Hvis dette vælges, vil der udskrives et PDF dokument af ”Registreringsmeddelelsen” umiddelbart efter registreringen.

NB: Hvis der under ”Firmaoplysninger” ikke er indtastet noget CVR-nummer, vil oprettelsen fejle.