Word - den angivne makro blev ikke fundet.

Man kan opleve at Word fejler i forskellige situationer, herunder flet og tekstbehandling fra Sageskortet.

Dejlen lyder:

Run-time erroor '-2147352573 (80020003)')

Den angivne makro blev ikek fundet.

Dette skyldes at word har undladt at indlæse makroudvidelser.

Sådan gør du?

På Filer vælges Indstilinger.

Her vælges Tilføjelsesprogrammer og under Administrer vælges Word-Tilføjelsesprogrammer.

Tryk på Udfør, og du kommer til indstillinger for Skabeloner og tilføjelsesprogrammer

Her skal der være hak i alle "De markerede komponenter er indlæst.

Afslut med t trykke OK.