"Vis på Web" kolonne ved journalisering af filer fra AdvoOffice

Hvis du gerne vil have mulighed for at angive, om et dokument skal vises på web eller ej, når du journaliserer et dokument fra AdvoOffice, skal opsætningen laves under "Dokumentforløbssortering" i NAV.

Åbn opsætningsmenuen i NAV, vælg "Advo+ opsætning", derefter "AdvoOffice", "Dokument opsætning" og så "Dokumentforløbssortering".

I tabellen "Dokumentforløbssortering" er det nødvendigt, at der er en linje med "Vis linie på Web" i kolonnen "Feltnavn". Der kan her også vælges, under "Metadata", om feltet er tvungent, valgfrit eller ikke skal vises.