Visning af arbejdsart ved tidsregistrering i AdvoOffice

Når du vil registrere tid fra AdvoOffice, har du mulighed for at få vist arbejdsartskode sammen med arbejdsartens navn.

Uden arbejdsart ser tidsregistreringsbilledet således ud:

Opsætningen kan ændres fra Advo+ opsætningen i NAV. Vælg hovedmenupunktet Opsætning og derefter Advo+ opsætning. Rul ned til AdvoOffice og vælg Generelt og derefter Dokumentopsætning.

På fanebladet E-mail skal der sættes flueben i "Vis arbejdsartnavn".

Herefter vil arbejdsartskoden fremgå af listen over mulige arbejdsarter.