Outlook Loader ikke altid Plugin

Det er en Outlook "facilitet", der gør at hvis et plugin er loadet for mange gange med fejl, så autoloades det ikke.

En setting i Outlook kan ændre dette. LoadBehaivor = 3 betyder Load altid dette plugin.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_USERS\S-1-5-21-3095262888-2096507961-3069571111-5905\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins\Capto.Advo.Repository.MSOutlook]

"LoadBehavior"=dword:00000003

De samme gælder findes forøvrigt for de andre OfficeProdukter skulle man opleve problemer i disse.