Hvordan lukker jeg en faktura, der betales af pengene på sagen?

For at lukke en faktura, der betales af penge på sagen, laves en eferudligning. Dette kan gøres fra sagskortet eller klientkortet og andre steder. Her beskrives, hvordan det gøres fra Sagskortet.

På sagen vælges sagsposterne. Stå på linien med fakturaen, og  tryk på knappen "Funktion" og vælg "Udlign".

Vælg indbetaling der skal udlignes med, og tryk på knappen "Udligning" og vælg "Sæt UdligningsID".

Tryk på knappen "Udligning" og vælg "Efterudlign".