Hvad er Faktureringskørsel opsæt på knappen Sag på sagskortet og klient på klientkortet og hvordan anvendes det?

Man kan opsætte regler for automatisk fakturadannelse. Dette kan opsættes både på klienten eller på den enkelte sag. Når man har opsat på en eller flere sager eller på en eller flere klienter, kan man køre en faktureringskørsel under "Periodiske aktiviteter", og dermed oprette fakturaudkast ud fra de udfyldte kriterier.

Det kan for nogen lette en arbejdsgang i forbindelse med fakturering, da simple sager dermed kan afregnes mere eller mindre automatisk.