Hvordan indlæses en objektpakke (*.fob) ?

Åbn objekt designer - Funktioner / Objektdesigner (Shift+F12)

Vælg Filer / Import

Naviger til .fob file og vælg denne og tryk Åben.

Klik på Nej. (Dette gøres fordi vi selv ønsker at afgøre om et objekt skal erstattes, flettes eller evt. udelukkes).

N.B.: Du kan opleve, at der i stedet kommer en besked om, at .fob filen ikke kunne indlæses, fordi databasen i forvejen indeholder de samme objekter med andre versioner. I det tilfælde klikkes OK.

Medmindre andet er aftalt, klikkes der altid på knappen "Replace All” i dette vindue, og kolonnen ’Action’ står nu til [Replace].

Klik herefter på OK.

Klik herefter OK og indlæsningen er fundført.

NAV klienten skal genstartes hos alle brugere bagefter, for at få fat i den ændrede database.