Hvorfor kommer Outlook sikkerhedsadvarsel om "Et program prøver at få adgang til data fra Outlook" og hvordan får jeg det væk?

Hvorfor kommer Outlook sikkerhedsadvarsel om "Et program prøver at få adgang til data fra Outlook"?

I Outlook vælges Filer / Indstillinger / Sikkerhedscenter.

Tryk på knappen "Sikkerhedsindstillinger".

Her kan status for Antivirus ses. Hvis status ikke er gyldig, kan det tyde på, at der er noget galt med antivirus på computeren, og du bør kontakte den IT ansvarlige. Hvis der ikke er noget galt med Antivirus, men kontoret benytter et Antivirusprodukt, som ikke er godkendt af Microsoft, kan du ændre opsætning til ”advar mig aldrig”... Dette kan dog ikke anbefales.

Det anbefales, at indstillinger vedrørende sikkerhed sættes i Gruppepolitikker i Active Directory af IT administratoren. I så fald kan den enkelte bruger ikke selv ændre disse indstillinger.