Hvorfor kan jeg ikke vælge mailadresse på alle oprettede E-mail alternativer?

Nedenstående eksempel viser et ”Part kort”, hvor der er oprettet to alternative e-mail adresser. Vær opmærksom på, at ”Type” skal være [E-mail], for at e-mail adressen vises i vinduet ”Parter E-mail”.

Hvis man i vinduet "Parter", vælger en ”Part attention”, (i dette eksempel hotline), vil denne mail adresse ikke kunne vælges når man danner en mail.

Læg mærke til, at ”Part alternativet” [HOTLINE] ikke vises på oversigten, selvom der er klikket på knappen "Vis alternativer". Dette er fordi ”Part alternativet” er valgt som ”Part attention” i vinduet ”Parter” (se ovenfor).