Gentagelsesprincip skal være i Finanskladdelinie

En bruger har kopieret fra gentagelseskladde til kassekladde, og får denne dialogboks ved forsøg på at bogfører.

Årsagen skyldes, at der i en gentagelseskladde er udfyldt værdi i gentagelsesprincip, og denne værdi kommer med til kassekladden, hvor den ikke er synlig, og ikke kan slettes. Den er dog synlig ved zoom (Ctrl+F8) på den enkelte linje.

For at komme videre kan følgende gøres:

• Kopier kassekladde indholdet tilbage til en gentagelseskladde.
  • Slet indhold i Gentagelsesprincip (første kolonne).
  • Kopier indholdet tilbage til kassekladden.
  • Nu kan linierne bogføres.