Rapport over salær/fakturaer til en klient i en given periode

Under Rapporter / Klient er der to rapporter "Salærnota Oversigt" og "Salærnota Oversigt pr. klient " - de lister salærnota udkast. Der forefindes to andre rapporter hhv Rapport 6056269 - "Bogf.Salærnota Ovs. pr. klient" og rapport 6056277 - Bogført salær pr. klient viser det samme, men for bogførte salærnotaer.

Disse to rapporter kan tilføjes menuen, og det anbefales at lægge dem under Rapporter / Klient.

Ønskes kun vist salær og ikke medtaget udlæg sættes flueben i "Kun salær" under indstillinger.