Avanceret måde at overføre klientinformationer til Excel

Denne guide forudsætter, at du er superbruger og har forståelse for brugen af Objektdesigneren i NAV.

Åben objektdesigneren, og naviger til Tabel 18 "Costumer". Advarsel - det er altid farligt at åbne tabeller i NAV, da der er direkte adgang til dataene, og ændringer her kan få fatale følger.

Tryk "Run" for at køre den.

På menuen "Vis" vælge "Vis kolonne".

Sæt og fjern flueben i relevante og irrelevante kolonner. Der er mange kolonner, der ikke er relevante i denne forbindelse.

Sæt tabelfilter med Ctrl+F7.

Tilføj filter Aktiv=Ja og tryk "OK"

Nu har du en liste over aktive klienter med de relevante kolonner.

Marker det hele med Ctrl+A, og kopier med Ctrl+C

Åben Excel og opret et nyt regneark

Indsæt med Ctrl+V

Du har nu et excel ark med alle aktive klienter og medrelevante kollonner.