Hvorfor finder søgning ikke alle sager, klienter eller parter?

Det kan skyldes, at søgetabellen ikke er opdateret - hvilket kan forekomme efter importering af sager, parter og klienter.

Søgetabellen gendanens ved at gå til:

Opsætning / Advo+ opsætning / Sag / Sagsopsætning.

Her fjernes fluebenet i "Brug søgetabel", og bagefter sættes det igen.

Bemærk, at gendannelsen af søgetabellen kan tage en del tid, og kan påvirke brugere der arbejder, hvorfor det anbefales at gøre dette uden for arbejdstid.