Det var ikke muligt at oprette en instans af OLE-objektet eller Automationserveren...

Denne fejl kan kommer, hvis Finshell ikke er installeret, eller hvis der er fejl i registreringen af comdlg31.ocx.

Denne fejl med automationserver identificeret ved GUID{F9043C85-F6F2-101A-A3C9-08002B2F49FB} forekommer såfremt comdlg32.ocx ikke er registreret ordentligt på computeren.

comdlg32.ocx ligger på 32-bit computere i c:\windows\system32 og på 64-bit computere i c:\windows\syswow64

Den registreres med kommandoen regsvr32 comdlg32.ocx.