Hvordan ændres eller tilføjes SE/CVR nr. formater for landekoder

Under opsætning / Programopsætning / Generelt / Lande/Områder kan der ud for hvert land trykkes på knappen Land/Omr... og her vælges SE/CVR nr. format.

Her kan stå flere linjer, hvis der er mulighed for flere formater.

Her kan du angive formatet for et lands/områdes momsregistreringsnummer. Du kan bruge følgende tegn for variabler:

#

Her kan du indtaste et tal.

@

Her kan du kun skrive et bogstav (a-z eller A-Z).

?

Her kan du skrive et hvilket som helst tegn.

Du kan bruge andre tegn end dem, der er anført ovenfor, hvis tegnene altid er til stede i et lands/områdes momsregistreringsnummer. Du skal f.eks. angive et punktum efter en gruppe på fire tal sådan:

Eksempler på lande-/områdekodeFormat:

Kode Format
AT ATU########
BE BE#########
BE BE #########
BE BE ###.###.###
BE BE ### ### ###
BE #########
BE ###.###.###
BE ### ### ###
DE DE#########
DE #########
DK DK########
DK ########
ES ES########@
ES ########@
FR FR###########
FR ###########
GB GB#########
GB GB###-####-##
GB GB### #### ##
GB ###-####-##
GB ### #### ##
GB #########
LU LU########
LU ########
NL NL#########B##
NL #########B##
SE SE##########01
SE ##########01
SG ##-#######-?