Hvorfra hentes afsenders kontonummer ifbm. Nemkonto

Afsenders bankkonto udfyldes på baggrund af følgende modkonto:

Hvis modkontotype er finans: Afsenders bank reg.nr. og kontonr. kommer fra nemkonto opsætning reg.nr. og kontonr.

Hvis modkontotype er Bank: Afsenders bank reg.nr. og kontonr. kommer fra Bankkontoens reg.nr. og kontonr.

Anvendes Nemkonto i forbindelse med konkursmoduler, er der følgende flow:

1.       Med udgangspunkt i de enkelte krav dannes først en nemkonto betaling på sagen.
2.       Herefter overføres den til nemkonto kladden.

Laves betalingen f.eks. på sagen, da er flowet:

1.       Nemkonto overførelseskortet udfyldes.
2.       På kortet laves en overførsel til nemkonto-kladden.

Hvis opsæt på en bank eller nemkonto er blank, da vil afsenders bank reg.nr. og kontonr. naturligvis være blank. Man har dog mulighed for at udfylde dem i kladden.