Varemærke - Billedkonverteringsprogram

Varemærkemodulet bruger et billedkonverteringsprogram ifbm. indlæsning af varemærker.

Dette program kan konvertere de mest gængse formater til .bmp (bitmap), som er det format der lagres i NAV.

Programmet kan downloades her, og ligger i en .zip fil. Udpak filen, og kopier PVW32Con.exe til et passende sted - feks i en mappe PVW32 under programfiles.

I sagsopsætning under varemærke peges på denne mappe - kun mappen.