Systemhosting support

Du kan kontakte Systemhosting support hvis du oplever problemer eller har spørgsmål til systemet.

Du kan ringe til supporten på telefon:

+45 88 32 62 62

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 8:00-16:30.
Fredag: 8:00-16:00.
Weekend: Lukket.

Du kan også skrive til supporten på support@systemhosting.dk

24/7 VAGTTELEFON  Telefon: +45 27 57 92 70

BEMÆRK: Særlige vilkår for brug af vagttelefon:

Må kun benyttes uden for alm. åbningstid på alle hverdage samt i weekender og helligdage.

Telefonen forsøges altid besvaret ved opkald. Såfremt dette ikke sker indtales besked på telefonsvareren. Opkald uden indtalt besked slettes. SMS kan ikke modtages.

Der gives besked ved opstart og afslutning af supportsagen.