Opsæt mail på iPhone

Denne guide viser hvordan man tilføjer en mail på en iPhone med iOS 7. Hvis du har en anden version af iPhone eller iOS kan der være enkelte elementer der er anderledes, men selve indstillingerne er de samme.

TRIN 1

Åbn ”Indstillinger” på din iPhone og tryk på ”E-mail, kontakter, kalendere”.

TRIN 2

Tryk derefter på ”Tilføj konto”.

TRIN 3

Tryk derefter op ”Exchange”.

TRIN 4

Indtast derefter din e-mailadresse og adgangskode og tryk fortsæt. Din telefon vil nu skrive ”Kontrollerer” og gå videre til et nyt vindue, med flere konfigurationsmuligheder.

TRIN 5

Her indtastes følgende oplysninger:

Server: mail.capto365.dk

Domain: Skal forblive blank

Brugernavn: Din e-mailadresse

Adgangskode: Din adgangskode

Hvis dine oplysninger bliver godkendt, kommer der et flueben ved hvert punkt.

TRIN 6

Ved næste vindue kan du vælge hvilke elementer der skal synkroniseres mellem din telefon og din e-mail. Derefter trykker du på ”Arkiver”.

TRIN 7

Så kommer du tilbage til vinduet fra TRIN 2, hvor du nu kan se, at din mailadresse er tilføjet. Du kan nu tilgå din mail på din telefon.