Tilføje hjemmeside som Pålidelig Websted (Trusted site)

Dette er en guide til at tilføje en hjemmeside som Pålidelig Websted. Pålidelig Websted kan benyttes på sider som skat.dk og virk.dk, hvor der ofte kræves et lavere sikkerheds niveau for at afvikle alt indhold på siden.

Guiden tager udgangspunkt i Microsofts browser Internet Explorer 11.

TRIN 1

I Internet Explorer tryk på det lille tandhjul oppe i højre hjørne, vælg herefter ”Internetindstillinger”

TRIN 2

Gå til fanen ”Sikkerhed”, vælg ”Pålidelige websteder” og herefter tryk på knappen ”Websteder”

TRIN 3

Indtast den ønskede hjemmeside og tryk ”tilføj”.

I eksemplet er det skat.dk, der tilføjes. Internet Explorer foreslår automatisk den hjemmeside, der er indlæst.

Tryk på knappen ”Luk”, når den eller de ønskede hjemmesider er tilføjet.

TRIN 4

Tryk på knappen ”OK”