Opkrævningsadresse mangler postnummer - hvordan rettes det?

Åben lejerkort på en tilfældig lejer.

Vælg "Lejer" og "Opkrævningsadresse".

Tryk på ikonen med de tre streger (eller Shift+Ctrl+F7).

…derved fjernes afgrænsningen, og du kan bladre mellem alle lejer-opkrævningsadresser.

Tryk Ctrl+Home for at komme til den første opkrævningsadresse.

Ret de forekomster, hvor postnummer og by står i samme felt, som f.eks. herunder

Tast postnummeret ind i feltet til venstre for "postnr. og by" og tryk Enter. Resultatet bliver som vist herunder.

Gå videre til næste opkrævningsadresse med PageDown og ret oplysningerne, hvis nødvendigt.