Der mangler et kontonummer på et billag - hvordan kan det lade sig gøre?

Hvis der mangler kontonummer på et bilag, skyldes dette ikke, at der er bogført uden kontonummer, men derimod at kontoen, efter der er blevet bogført på den, er blevet slettet.
Hvis en konto slettes, forsvinder posteringerne ikke, men oplysingerne om hvilken konto posterne tilhører forsvinder.

Generelt anbefales det ikke, at man sletter konti, men derimod nøjes med at omdøbe (flytte) disse ned i bunden af kontoplanen – netop fordi hvis man sletter, så sker der det, som du oplever her.