Sletning af fakturamodtager efter der er hentet udlæg og tidsposter

Hvis tiden er hentet ind på afregningen med funktionen "Hent tidsposter", skal tiden tilbageføres med den tilsvarende funktion "Tilbagefør tidsposter". Herefter burde det være muligt at slette fakturamodtager. Dette skyldes, at funktionen "Hent tidsposter" låser tidsposterne.

Hvis tiden ikke er hentet, men salærbeløb skrevet på salærlinje (og evt. fordelt), er det muligt at slette fakturamodtager.