Kreditberegning - forholdsmæssig ydelse første gang

Der er i kreditberegningen funktionalitet til at lave en forholdsmæssig førstegangs betaling. Dette fremgår dog ikke ituitivt.

Forholdsmæssig første gangs ydelse beregnes ved, at efter at have beregnet, sætte førstegangsbetaling til 0, beregne igen og sige nej til opbrindeliglånespecifikationer. Hermed beregnes automatisk første gangs ydelsen forholdsmæssigt.

Dette fremgår dog ikke på oversigtsbileldet, men kan alene ses i betalingsplanen og rentespecifikationen.