Hvorfor søger systemet ikke automatisk, når jeg skriver i et ’låst’ felt?

Det er muligt at få systemet til at søge automatisk, når man skriver i et "låst" felt. Denne facilitet kaldes hurtigsøgning.

Med denne indstilling kan du aktivere en facilitet til hurtig søgning. Du kan søge i alle felter - der ikke kan redigeres - ved at indtaste et bogstav eller et tal. Du kan også indtaste hele navnet, på det du søger. Når du har indtastet et bogstav eller et tal, åbnes vinduet "Søg automatisk", og den første række, der passer til søgningen, aktiveres.

Hvis du bruger SQL Server Option, er feltet "Søg fra første bogstav" kun tilgængeligt i vinduet "Søg", hvis du angav databaseegenskaben "Tillad Søg fra første bogstav", da du oprettede databasen eller ændrede databasen i overensstemmelse hermed. Hvis du har angivet denne databaseegenskab, kan du slå funktionen "Søg fra første bogstav" til og fra i vinduet "Søg".

Hvis du vil ændre denne indstilling, skal du klikke på "Indstillinger" i menuen "Funktioner", hvorefter vinduet "Indstillinger" vises.