Hvordan tilføjer jeg en tabel i Rettigheder / Roller ?

Vælg Funktioner
Vælg Sikkerhed
Vælg Roller

Vælg Rolle-id
Vælg knappen Rolle
Vælg Windowslogon

Check her at din bruger findes på listen – eller se på en anden Rolle-id for at finde ud, hvilken Rolle-id der skal rettes på.

Ret Rettigheder på Rolle-id
Vælg den Rolle-id som der er problem med.

Vælg knappen Rolle
Vælg Rettigheder

På dette billede:

Tryk F3 – for at oprette ny linie.
Objecttype = Tabeldata.
Object-id = XXXXXXX    nr på den tabel som brugeren ikke har rettigheder til.

Hvis ikke du kender object-id – find tabellens id i object designer – søg i kolonnen ’Caption’ (kolonne som muligvis skal tilføjes vinduet).

Bemærk! En linie med Tabeldata og objekt-id 0 betyder rettigheder på ALLE tabeller. Det skal der derfor ikke være på andet end på superbruger rollen.