Brugeropsætning - Kopier bruger

Brugeropsætning / Kopier bruger - når man bruger Windows logon.

Det forudsættes, at brugeren allerede er tilføjet med Windowslogon under:

Funktioner / Sikkerhed / Windowslogon.

Under Opsætning / Programopsætning / Brugere / Brugeropsætning på knappen "Brugeropsætning" vælges "Kopier bruger".

Her sættes flueben i "Windowslogon" og trykkes "Næste".

Vælg Fra og til bruger og initialer på ny medarbejder og tryk "Næste".

Udfyld oplysninger og tryk "Næste".

Vælg hvad der skal kopioeres til ny bruger/medarbejder og tryk "Næste".

Herefter oprettes bruger og medarbejder automatisk med de ønskede oplysninger, og den nye bruger får samme opsætning, som brugeren der kopieres fra.