Hvorfor kommer fejlen "Formularen er ikke åben", når sagskort lukkes?

Det skyldes, at man har stoppet og evt. startet tiden igen på uret på sagskortet, og herefter lukker sagskortet med Esc. eller på krydset i hjørnet af sagskortsvinduet.

Fejlen dækker over, at sagskortet ikke har fokus når det lukkes, og så fejler tidsoverførslen.

Inden sagskortet lukkes, kan man trykke i et af felterne øverst på sagskortet - feks sagsnummer. Hermed har sagskortet fokus, og når kortet lukkes, kan tiden overføres.