Hvorfor kommer denne fejl "Der opstod følgende SQL Server-fejl..." når jeg vil oprette ny bruger med Windowslogin?

Når man er ved at oprette en ny bruger med Windows login og får denne fejl, kan det ofte skyldes, at brugeren allerede (eller en gammel bruger allerede) er oprettet i SQL serveren. Kontroller brugere på SQL serveren - husk også at se i Master databasen.
Slet brugeren alle steder i SQL, og opret brugeren igen fra NAV.