Kan man få en liste over fakturaer til Excel?

Ja det er muligt at få en liste over fakturaer til excel. Gør følgende:

1. Åben en tilfældig faktura under: Sagsbehandling / Afregning / Bogførte salærnota
  2. Stå i feltet nummer og tryk F5 (for liste)
  3. På menuen "Vis" vælges "Vis kolonner2, og de relevante kolonner vises (beløb, bogføringsdato, forfaldsdato, rykkerkode osv)
  4. Sæt evt. filter på Kundenr. (Klientnummeret) og bogføringsdato. Dette gøres ved at stå i kolonnen og trykke F7.
  5. Nu ses alle de relevante fakturaer, og der kan herefter trykkes på Excel-ikonet i værktøjslinien, og det overføres til Excel.