Windows 10 Creators Update (v1703) – Citrix Known Issues

Se dete link https://support.citrix.com/article/CTX223074

Relevant for Capto365 er nok problemt omkring computere der kører høj opløsning beskrevet i issue 3.

Problem beskrivelse
Musemarkøren kan forekomme mindre inden for Citrix-sessionen, når du bruger display med høj DPI / opløsning på computere, der kører Windows 10 og Receiver for Windows.

Løsning
Citrix er i færd med at udvikle en forbedring til Receiver for Windows-klienten, som vil tillade markørskalering baseret på DPI-skaleringskonfigurationens slutpunkt, der skal indgå i en fremtidig udgivelse. Parallelt arbejder Citrix også sammen med Microsoft i et forsøg på at få en løsning på Windows OS-niveau for kompatibilitet med andre modtagerversioner.