JIRA - for brugerene

Capto benytter JIRA til håndtering af større projekter, og hvis det giver mening involvere kunder og brugere heri.

Her er en vejledning for brugere i brug af JIRA

Første gang man logger ind, vil Jira se nogenlunde sådan her ud:

Jeg har oprettet et super simpelt dashboard, som kan findes ved at vælge Dashboards, Manage Dashboards og vælge menupunktet Search til venstre.

Ved at klikke på den grå Search knap (det er ikke nødvendigt at udfylde nogen søgekriterier) kommer de tilgængelige dashboards frem:

Hvis der klikkes på stjernen ud for Horten CapLegal Test, vil man fremover få vist dette dashboard (i stedet for System Dashboard), når man logger ind.

Det ser sådan her ud (der er jo ingen data i projektet, så der er endnu ikke så meget at se):

Når man skal oprette et issue, trykker man på knappen ”CREATE” i toppen af skærmen. Det vil bringe dette vindue op:

Det vigtigste ved oprettelse af nyt issue er selvfølgelig en sigende titel og grundig dokumentation i Description-feltet, gerne suppleret med skærmprints (det er muligt at indsætte billeder direkte ved oprettelsen ved at bruge Ctrl + v).