Logon på Capto365

For at bruge Capto365, skal man først have installeret en Citrix reciever (Citrix klient) Se vejledning om det her her

Når der er en Citrix Reciever installeret, kan man gå på https://capto365.dk

Tryk på Logon til Løsningen - Citrix hvorefter man kommer til logon siden.

(Hint - denne side kan tilgås direkte på https://citrix.capto365.dk)

Indtast brugernavn (normalt din email) og dit password

HErmed kommer du til siden hvor du kan starte Capto365 - enten som Fuld Desktop (anbefales) eller enkelte applikationer (som vælges under Apps)