Installation af Citrix Reciever på MAC

Gå på www.capto365.dk og tryk på Login til løsningen

Login med din email og kodeord

Kommer denne besked, er det fordi du ikke har installeret Citrix Plugin

Gå da til support.capto.dkog og under Capto365 link til Citrix Reciever

(Direkte link er https://support.capto.dk/hc/da/articles/208537569-Citrix-receiver)

Tryk på Download Citrix reciever

Hermed kommer du til Citrix's download side. Klik på Download Receiver 12.3 til Mac

Du får nu downloaded Receiveren. Åben INSTALL Citrix Receiver

Følg vejledningen

Herefter kan du logge ind igen på www.capto365.dk og skulle gerne komme ind.

Du kan vælge Fuld Desktop AdvoPlus for et fuldt skrivebord, eller enkelte programmer under APPS